Acclaim zal in oktober van dit jaar een nieuwe game in de markt zetten: Vexx. Vexx is een platformgame die speelt in de wereld Astara, waar iedereen vredig leefde totdat een duistere kracht bezit nam over het land. Jij kruipt in de huid van het mannetje met de naam Vexx, die Astara moet bevrijden van het kwaad. Dit doe je in 18 interactieve levels, hele grote levels die geheel real-time worden gerenderd.

Ook zal het daadwerkelijk dag en nacht worden in de game, wat de gameplay beinvloed: 's nachts zijn de meeste monsters een stuk aggresiever, maar de omgevingen zijn wel een stuk leger omdat de meeste monsters in een diepe slaap zijn geraakt. Gelukkig zal het wel mogelijk zijn om met een speciale gadget het tijdstip van de dag te veranderen. In specific gameplay terms, Acclaim promises to include hidden multiplayer games that are unlocked as the player progresses through the single player world. The company is also incorporating an intuitive and responsive control system, which lets players cancel moves midway through and string together moves to create extensive combo attacks.

Vexx op de XboxVexx zal, zoals eerder vermeld, in oktober 2002 verschijnen op de Nintendo Gamecube, Microsoft Xbox en Sony PlayStation2.

Kijkend naar de screens beloofd de game in ieder geval de moeite waard te worden.