Take Two Interactive heeft vandaag Scaler aangekondigd, een platformgame met misschien wel het meest belachelijke verhaal allertijden, al lijkt het er wel op dat men zich hiervan terdege bewust is. Bobby "Scaler" Johnson komt er namelijk bij toeval achter dat zijn buurman van plan is alle hagedissen in de wereld te bemachtigen en ze om te vormen in een leger mutanten. Bobby zal hier een stokje voor moeten steken en de enige manier waarop hij dit kan doen, is door zelf in een hagedis te veranderen! Als hagedis kan hij binnendringen in het leger van zijn buurman en hoe het afloopt kun je wel raden.

Wie dacht dat het verhaal van het spel voldoende was om de makers te verdenken van illegale hennepteelt, de lijst met features van het spel maken het allemaal nog een stapje erger. Zo zal je verschillende powers-ups moeten verzamelen, zoals 'Klokkie Balls' (niet te verwarren met de ballen van het klokkenspel) en 'Crystal-Gems'. Deze geven je extra mogelijkheden waarmee je verder kunt komen in het spel. Datzelfde geldt voor de verschillende vormen waarin Scaler als hagedis kan veranderen.

Verder is het mogelijk om in 'Super Stealth' mode op te gaan in je omgeving. Deze omgeving is rijkelijk voorzien van dieren en planten en bevat verschillende objecten waar je op kunt klimmen of vanaf kunt glijden. Een tiental grote levels staat je te wachten, waarin humor de boventoon zal voeren. Scaler zal vanaf oktober in de winkel te vinden zijn voor PS2, Xbox en GameCube.