Verwijzingen naar Xbox 360 gevonden in code Windows 8 | Gamer.nl

Verwijzingen naar Xbox 360 gevonden in code Windows 8 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de code zijn de verwijzingen XBOX_360_SYSTEM_CRASH en XBOX_360_SYSTEM_CRASH_RESERVED gevonden. Dit kan erop wijzen dat Windows-PC's en de Xbox 360 nauwer met elkaar verbonden worden. Verschillende bronnen maken uit deze informatie op dat PC's met Windows 8 mogelijk Xbox 360-games kunnen afspelen, maar die mogelijkheid lijkt onwaarschijnlijk.

Gameontwikkeling voor PC is meer werk dan voor Xbox 360, omdat Windows-PC's allerlei verschillende configuraties kunnen hebben. Xbox 360-ontwikkelaars hoeven alleen rekening te houden met de hardware van één spelcomputer, terwijl PC-ontwikkelaars te maken krijgen met allerlei verschillende combinaties van proce oren, videokaarten en geheugen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou