Nieuws

Verwijdering BioShock voor iOS was beslissing ontwikkelaar

Aldus medewerker 2K support

Geschreven door Aida . op
Het verwijderen van BioShock voor iOS was een beslissing van de ontwikkelaar. Dit blijkt uit een reactie van 2K Customer Support.

“Helaas is het inderdaad zo dat wij dit spel op dit moment niet langer voor mobiele gaming hebben. Ik snap dat dit frustrerend kan zijn. Het verwijderen van het spel was de beslissing van de ontwikkelaar”, aldus een medewerker van 2K Support. Er wordt aangeraden een restitutie voor de game bij Apple aan te vragen.

Het spel kwam in 2014 uit maar kreeg in juli van dit jaar te kampen met problemen in iOS 8.4. Hoewel in de omschrijving van de game destijds stond dat er gewerkt werd aan het probleem, werd het spel volledig uit de App Store verwijderd. Dit betekende dat mensen die de game hadden aangeschaft, het spel niet opnieuw konden downloaden als zij dit wilden. 

Bron: Touch Arcade

Dit artikel delen:

Lees meer

Steam-versie Towerfall Ascension heeft nu een level editor Lord Commander Lothar Rendain uit Battleborn spreekt
1

Reacties op: Verwijdering BioShock voor iOS was beslissing ontwikkelaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • sollitdude

    • 24 september 2015 18:03
    beter geen spel dan je kapot ergeren aan een half werkend spel. van mij mogen meer developers zulke beslissingen nemen. net zoals bij dat batman spel. het kampte met problemen op de pc, ze haalde het gewoon van steam af totdat ze het gefixed hebben/hadden.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.