Verwijderen Facebook-account verwijdert ook aankopen Oculus Quest 2

Verwijderen Facebook-account verwijdert ook aankopen Oculus Quest 2

Het verwijderen van het aan een Oculus Quest 2 gekoppeld Facebook-account verwijdert ook de aankopen op de vr-headset.

Op Twitter dook voor het eerst een screenshot op van de boodschap van Facebook. Wie zijn of haar account verwijdert, verwijdert ook alles 'Oculus-informatie', inclusief aankopen en achievements.

Dat betekent dat ook gebruikers met een Quest, Rift of Rift S die hun Facebook-account gekoppeld hebben ook al hun aankopen kwijtraken. Gebruikers die dat nog niet hebben gedaan, kunnen Facebook zonder gevolgen verwijderen. Eerder kondigde Oculus aan dat Oculus-accounts tot 2023 worden ondersteund, waarna het koppelen van een Facebook-account verplicht is.

Er is veel kritiek op de verplichting van een Facebook-account bij het gebruiken van de Oculus Quest 2. Zo maakt de koppeling de headset in sommige gevallen onbruikbaar.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zoooo jammer dat zo'n mooi stuk technologie bij zo'n naar bedrijf terecht is gekomen

0
test

@Omnikon nee, je zegt het verkeerd, dit apparaat komt VAN, is niet bij....

0
test

@SuperDre Oculus was gewoon een acquisitie van Facebook hoor. Die 2 miljard hebben ze niet voor niks betaald...

0

Man man man. Kijk een account is vrij normaal in deze tijd, maar we hebben het niet over een account met alleen een username en wachtwoord; we hebben het over een volledig facebook profiel met alles wat daarbij hoort. Vage ontransparante ‘veiligheid’, het praktisch opgeven van digitale privacy, en dan ook nog het laffe commentaar van de oculus baas ‘ik vind een account verplichten heel normaal’ terwijl we allemaal weten dat een facebook account niet zomaar een account is. Zo jammer wat inderdaad hier al wordt gezegd, dat de quest 2 een geweldig apparaat is wat ik hierom dus absoluut niet ga kopen.

0
test

@Improv Je kan kan ook een account aanmaken die je alleen voor Oculus gebruikt met alle privacy opties op maximaal privé.

0

@Ghost dat is helaas niet hoe het werkt. Op de achtergrond weet Facebook heel veel.

0

Aanbevolen voor jou