Verwijderde ban op GoldenEye in Duitsland laat geruchten oplaaien

Verwijderde ban op GoldenEye in Duitsland laat geruchten oplaaien

Zo'n 24 jaar na release is GoldenEye 007 opeens niet meer verbannen in Duitsland, waardoor gamers speculeren dat de game naar Nintendo Switch Online komt.

Sinds de release van de game in 1997 stond de Nintendo 64-shooter op een zwarte lijst in Duitsland, waarop allerlei producten staan met games die niet verkocht mogen worden in het land.

Dat is nu dus teruggedraaid, zo meldt Eurogamer Duitsland. Opvallend genoeg was de game volgend jaar - na 25 jaar - automatisch van de lijst vervallen. De game is er dus bewust afgehaald, waardoor fans speculeren dat Nintendo zich er hard voor heeft gemaakt, zodat het spel op Nintendo Switch Online kan verschijnen.

Sinds eerder deze maand is de Expansion Pass voor Nintendo Switch Online-leden beschikbaar. Voor een extra bedrag krijgen spelers toegang tot Nintendo 64- en Mega Drive-games. Aangezien GoldenEye 007 een van de populairste N64-games is, hopen veel fans dat het spel uiteindelijk ook naar de service komt. Sinds release op de Nintendo 64 is de game niet op een ander platform uitgekomen. Dit is echter puur speculatie.

Goldeneye 007

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nu met een echte online multiplayer en ze hebben goud :)...lokale mp was leuk maar je kon zien natuurlijk waar de ander was... Ik ben benieuwd, misschien dan toch een upgrade van de Nintendo service nemen...uhmm

0
test

ALS dit waar is, dan verwacht ik ook dat MS hun geupdate Live versie (die ze al jaren klaar hebben liggen) ook mogen uitbrengen. En met de huige stand van zaken met de Switch N64 online service zal MS hier het meest profijt van hebben. De Live versie van Goldeneye zag er echt goed uit. Die zal dan ook wel tot de RareCollection toegevoegd worden als download. Ik, als groot Nintendo fan, laat nu even de online upgrade om N64 games te kunnen spelen nog liggen. Ik keek er eerst heel erg naar uit, maar nu ik heb gezien hoe slecht de emulatie is ga ik het toch niet doen, totdat ze een update uitbrengen waarmee de emulatie beter gaat en meer 1:1 is met hoe het was. Nu zie ik dat sommige dingen niet werken in de emulatie op Switch waardoor het er gewoon anders uit ziet (transparency issues ect).

0

Aanbevolen voor jou