"Op dit moment zijn Wet 2 (multiplatform), Naughty Bear 2 (multiplatform), Doritos Crash Course (Xbox Live Arcade) en Rango (multiplatform) in de maak bij Behaviour", aldus Senior Vice President of Business Development Jamie Leece.

De studio werkt echter nog aan andere projecten. "We hebben net De Sims 3 voor de Wii afgerond en werken aan een aantal onaangekondigde games voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS, Xbox Live Arcade, PlayStation Network, de nieuwe generatie handhelds, een Facebook-game die in november uit moet komen en een MMO voor de casual gamer die begin volgend jaar uit moet komen."

Wet 2 en Naughty Bear 2 hebben voor zover bekend nog geen uitgevers. Wet verscheen vorig jaar en draait om Rubi, de vrouwelijke hoofdrolspeler die in te huren is voor allerlei vuile klusjes, zoals het stelen van belangrijke documenten en het uit de weg ruimen van ongewenste personen. In Naughty Bear klimmen spelers in de huid van een teddybeer die punten binnenhaalt door andere beren te terroriseren met geweldadige acties.