Vervolgen op Naughty Bear en Wet in de planning | Gamer.nl

Vervolgen op Naughty Bear en Wet in de planning | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Op dit moment zijn Wet 2 (multiplatform), Naughty Bear 2 (multiplatform), Doritos Crash Course (Xbox Live Arcade) en Rango (multiplatform) in de maak bij Behaviour", aldus Senior Vice President of Busine Development Jamie Leece.

De studio werkt echter nog aan andere projecten. "We hebben net De Sims 3 voor de Wii afgerond en werken aan een aantal onaangekondigde games voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS, Xbox Live Arcade, PlayStation Network, de nieuwe generatie handhelds, een Facebook-game die in november uit moet komen en een MMO voor de casual gamer die begin volgend jaar uit moet komen."

Wet 2 en Naughty Bear 2 hebben voor zover bekend nog geen uitgevers. Wet verscheen vorig jaar en draait om Rubi, de vrouwelijke hoofdrolspeler die in te huren is voor allerlei vuile klusjes, zoals het stelen van belangrijke documenten en het uit de weg ruimen van ongewenste personen. In Naughty Bear klimmen spelers in de huid van een teddybeer die punten binnenhaalt door andere beren te terroriseren met geweldadige acties.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou