Nieuws
Indie World

Vervolgen op Golf Story en Axiom Verge aangekondigd

En nog meer games getoond in de Indie World-presentatie

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens de Indie World-presentatie van Nintendo gisteravond werden er diverse indiegames voor de Switch aangekondigd, waaronder vervolgen op Golf Story en Axiom Verge.

Het vervolg op Golf Story heet Sports Story en bevat diverse balsporten, waaronder tennis en voetbal. De game wordt wederom ontwikkeld door Sidebar Games en moet in de zomer van 2020 exclusief voor Switch verschijnen.

Axiom Verge 2 werd tijdens de Indie World-presentatie aangekondigd door ontwikkelaar Thomas Happ. Het vervolg is al zo'n vier jaar in ontwikkeling en moet ergens volgend jaar op Switch verschijnen. De graphics hebben een update gekregen ten opzichte van het origineel, maar behouden een retro-uiterlijk.

Verder werden diverse andere retrogames onthuld of van een nieuwe trailer voorzien. Zo kunnen gamers in Supermash twee gamegenres combineren voor unieke resultaten, skaten spelers in Skatebird met een vogel, verplaatst The Survivalists de setting uit The Escapists van een gevangenis naar een tropisch eiland en combineert Dreamscaper een vechtgame met een top-down shooter en dungeoncrawler.

Verder werden er ook Switch-versies van diverse populaire en aankomende indiegames getoond. Zo zijn Dauntless en The Thalos Principle vanaf vandaag op de eShop verkrijgbaar en komen games als Streets of Rage 4, Oddword: Stranger's Wrath en Boyfriend Dungeon ook naar de console. Hieronder is de complete Indie World-presentatie te zien, alsmede een aantal van de meest interessante trailers.

Dit artikel delen:

Lees meer

Resident Evil 3 Remake ontwikkeld door voormalige CEO PlatinumGames Releasedatum Predator: Hunting Grounds onthuld
1

Reacties op: Vervolgen op Golf Story en Axiom Verge aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    tijntijntijn

    • 11 december 2019 09:14
    Golf Story nog steeds aan het spelen op de Switch, na warme aanbeveling in de podcast alhier. Inderdaad een ERG leuke game. Vervolg ziet er wel iets 'chaotisch' uit qua sport, weet niet zeker of dat wat is voor mij. Enfin, we proberen het uit.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.