Vervolg Toejam and Earl krijgt Kickstarter | Gamer.nl

Vervolg Toejam and Earl krijgt Kickstarter | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Op het moment is er ruim 85.000 dollar opgehaald, de Kickstarter-campagne loopt nog tot vrijdag 27 maart. De ontwikkelaars gaven begin februari al aan dat ze aan een nieuwe Toejam and Earl werkten.

Toejam and Earl: Back in the Groove blijft dicht bij het origineel: net als de orginele game uit 1991 bevat het nieuwe deel een vaste camerapositie, tweedimensionale sprites, eenvoudige controls, een focus op coop, willekeurig gegenereerde levels en 'funky' muziek. Het spel ondersteunt zowel splitscreen als online coöp. Spelers kunnen de game met drie anderen spelen.

De originele Toejam and Earl uit 1991 is een actiegame ontwikkeld door Johnson Voorsanger Productions en uitgegeven door Sega voor de Mega Drive. De game draait om buitenaardse rappers ToeJam en Earl die op aarde zijn neergestort. In een poging om de aarde te verlaten, verzamelen spelers stukken van het ruimteschip. Het spel kreeg twee vervolgen en een heruitgave op de Wii Virtual Console, PlayStation Network en Xbox Live Arcade.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou