Vervolg The Last of Us mogelijk bevestigd door ontwikkelaar | Gamer.nl

Vervolg The Last of Us mogelijk bevestigd door ontwikkelaar | Gamer.nl

Ontwikkelaar Naughty Dog werkt mogelijk aan een vervolg op The Last of Us. Dat blijkt uit een opmerking van een medewerker van de studio.

Tijdens een livestream van het aankomende Uncharted: The Nathan Drake Collection op Twitch meldde schrijver Josh Scherr: "Alle gezichtsanimatie in de Uncharted-reeks is gedaan door Eric Baldwin hier. Alle gezichtsanimatie in de Uncharted-games en de eerste The Last of Us... uhhh, zei ik de eerste The Last of Us? De eerste The Last of Us. The Last of Us. De eerste The Last of Us."

De medewerkers moesten lachen om het gesprek, maar communitystrategist Eric Monacelli hield zich aan het vooraf bepaalde script en deed net alsof er niets gezegd was. Hij veranderde het onderwerp naar The Last of Us-dlc Left Behind.

Een vervolg op The Last of Us is nog niet officieel bevestigd, maar The Last of Us en de remaster op PlayStation 4 waren een groot succes voor de ontwikkelaar en Sony. Eerder meldde stemacteur Nolan North ook al dat er aan een vervolg op de game werd gewerkt.

Naughty Dog werkt op dit moment aan The Nathan Drake Collection, waarin de eerste drie Uncharted-games zitten, en Uncharted 4: A Thief's End, die in maart 2016 op PlayStation 4 verschijnt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou