Vervolg The Darkness officieel, ontwikkelaar onbekend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zijn druk bezig met twee projecten met Electronic Arts", zo meldt Johan Kristian on, CEO van Starbreeze. "Ik hoorde dat er gepraat werd over een vervolg op The Darkne , maar wij werken daar niet aan op dit moment."

The Darkne 2 wordt uitgegeven door Top Cow en het verhaal voor de game wordt geschreven door Paul Jenkins, eerder verantwoordelijk voor strips van Spider-Man, Spawn en de Teenage Mutant Ninja Turtles. Het is niet bekend wie de game ontwikkelt en wanneer deze verschijnt.

Vorig jaar tijdens de Comic Con werd er al gehint naar het vervolg op The Darkne . Men mocht er toen echter geen officiële uitspraken over doen.

The Darkne

In het eerste deel van The Darkne , dat in 2007 uitkwam, kruipt de speler in de huid van Jackie Estacado, een huurmoordenaar voor de maffia. Hij heeft demonische krachten geërfd en wil wraak nemen op zijn oom. Deze heeft geprobeerd om Jackie na een mislukte klus om te brengen. De demonische krachten geven het hoofdpersonage onder andere de beschikking over de de Creeping Dark, een soort slang waarmee vijanden sluipenderwijs gedood kunnen worden, en de Demon Arm, waarmee spelers vijanden kunnen doorboren en objecten kunnen optillen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou