'Vervolg Star Wars Jedi komt niet voor 2023 uit op current gen en pc'

'Vervolg Star Wars Jedi komt niet voor 2023 uit op current gen en pc'

Het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order komt volgens nieuwe geruchten niet voor 2023 uit en verschijnt alleen op current gen-consoles en pc.

Dat claimt journalist Jeff Grubb tijdens de Grubbsnax-podcast op Giant Bomb. "Star Wars Jedi 2 komt alleen naar current gen, dus PlayStation 5, Xbox Series X en S en natuurlijk pc. Dat komt onder andere omdat het spel niet voor 2023 uitkomt."

Volgens Grubb heeft het zo zijn voordelen dat de game alleen op current gen-systemen uitkomt. "Daardoor hoeven ze zich geen zorgen te maken over de verschillen tussen de generaties." Een game voor meerdere generaties consoles ontwikkelen kost niet alleen meer tijd, maar "op die manier kan men (de nieuwe consoles) ook ten volste benutten en iets maken dat echt nieuw voelt".

Electronic Arts kondigde begin dit jaar aan dat Respawn Entertainment aan een vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order werkt. Ook werkt de studio aan een first-person shooter in het Star Wars-universum en - samen met een studio bestaande uit voormalige ontwikkelaars van de Xcom-reeks - aan een strategische game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mooi zo, alleen de huidige consoles, games werden te beperkt door de vorige generatie.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Ja mooier is het wel maar op 75 inch op 4m afstand zie je eerlijk gezegd weinig verschil Betere laadtijden en betere fps Gfx zijn bar weinig vooruitgegaan

0

Aanbevolen voor jou