Heb je het over goede RTS games, dan worden er meestal twee genoemd, te weten StarCraft en Total Annihilation. Titels die beiden al wat jaartjes meegaan, maar nog steeds tot de top behoren. Het is dan ook verbazend dat beiden geen echte opvolger hebben gekregen. Na Total Annihilation kwam Kingdoms, maar dat was toch andere koek. En zeker na het ter ziele gaan van Cavedog had menig fanatiek TA'er de moed opgegeven op een vervolg, maar wanhoop niet, want er zal een nieuwe RTS van de hand van Chris Taylor komen. Alleen de naam is nog niet bekend.

Dolomiight - I have some idea that you are planning on creating another RTS, perhaps a long awaited TA sequel?

CT - Yes, we definitely want to make another RTS, but we haven't decided on a name yet. We just know that it will be the craziest over-the-top stuff-exploding-everywhere RTS game you have ever played... :)

Toen Chris Taylor TA aankondigde keek menig uitgever hem vreemd aan, veel units en dan ook nog in "3d", dat zou geen enkele machine van die tijd kunnen trekken, maar Chris deed het en leverde een extreem goed produkt af. Of de nieuwe RTS het vervolg op TA zal worden valt nog te zien, maar met Chris Taylor aan het roer kan het bijna niet misgaan.