Vervolg op Titanfall officieel bevestigd | Gamer.nl

Vervolg op Titanfall officieel bevestigd | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Titanfall-uitgever Electronic Arts liet al eerder doorschemeren dat er plannen zijn voor een tweede deel in de serie, maar de komst van een vervolg was tot dusver nog niet officieel bevestigd.

Zampella zei daarover het volgende: "Ik geloof dat EA het vervolg al heeft aangekondigd, dus ik kan nu doen alsof ik niets weet of... We werken aan een vervolg dus." Hij stelt verder dat de game nog geen officiële titel heeft, maar dat het vervolg sowieso op meerdere platformen uitkomt. 

Of de PlayStation 4 daar ook onder valt, is niet zeker. Eerdere geruchten wijzen daar wel op. EA treedt opnieuw op als uitgever.

DLC

Verdere details ontbreken vooralsnog, maar Zampella denkt wel aan een andere aanpak van downloadbare content voor het spel. Het uitbrengen van extra maps via betaalde dlc brengt volgens hem het probleem met zich mee dat de community van het spel wordt opgesplitst. Ook maakt het de matchmaking in de multiplayer moeilijker. 

De eerste Titanfall verscheen een jaar geleden, exclusief voor Xbox 360, Xbox One en pc. Ter ere van de verjaardag van het spel is alle downloadbare content momenteel gratis te downloaden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou