Vervolg op Sonic the Hedgehog-film verschijnt volgend jaar

Vervolg op Sonic the Hedgehog-film verschijnt volgend jaar

Sonic the Hedgehog 2, het vervolg op de film Sonic the Hedgehog, is gisteren officieel aangekondigd.

Het was al zo goed als bekend dat er een vervolg op de vorig jaar verschenen film in de maak was, maar nu is het officieel bevestigd via het Twitter-account van de film. 

Er werd tevens een korte teaser getoond waarin het logo werd onthuld. In dit logo zijn duidelijk twee staartjes te zien, wat aangeeft dat het personage Tails een belangrijke rol in de film speelt.

Sonic the Hedgehog 2 moet op 8 april 2022 uitkomen in bioscopen. Volgende maand begint men met de productie van de film. De eerste film verscheen vorig jaar en had het beste openingsweekend van een gameverfilming ooit. Dat terwijl fans in eerste instantie teleurgesteld waren toen het uiterlijk van Sonic in de eerste trailer werd onthuld. De filmmakers besloten daarna Sonic opnieuw te ontwerpen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dit een dreigement?

0
test

@Ollongren ?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Zo! Beter dan AC, PoP en Far Cry? Waren beide ook niet beste films, ben ik met je eens. Far Cry was van Uwe Boll, daar hoeven we verder geen woorden aan vuil te maken. De Sonic film was vermakelijk, niet meer dan dat, Zeker niet slecht en dat is voor een gameverfilming al heel wat. Ik vond persoonlijk WoW ietsje beter (minder slecht) en Detective Pickachu misschien nog wel beter.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou