Vervolg op platformgame Prinny aangekondigd voor PSP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Meer informatie over het spel is nog niet bekendgemaakt, maar het ligt in de lijn der verwachting dat de game net zoals het eerste deel een platformavontuur wordt.

Prinny's

Spelers van het origineel bestuurden een leger van zogenaamde Prinnies: een soort pinguïns uit de RPG-serie Disgaea. Het leger kreeg de opdracht om voor Etna, een demoon uit Disgaea 1 en 2, gestolen ingrediënten terug te brengen om hiermee het "Ultra De ert" te maken. Het platformspel kwam in juni van dit jaar uit voor de PSP en verscheen vorige maand op PlayStation Network.

De game staat bekend om de hoge moeilijkheidsgraad. Spelers hebben aan het begin van de game duizend levens maar moeten deze koesteren om het einde te bereiken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou