Nieuws
Modern Warfare

Vervolg op Modern Warfare en nieuwe Warzone-ervaring in de maak

Infinity Ward leidt de ontwikkeling van beide projecten

Geschreven door Michel Musters op
Dit najaar moeten er een vervolg op het in 2019 verschenen Modern Warfare en een nieuwe Warzone-ervaring uitkomen.

Dat heeft Activision Blizzard bevestigd via een community update rondom de franchise. Zoals eerder bekendgemaakt wordt de later dit jaar te verschijnen nieuwe Call of Duty-game - nu dus bekend als een vervolg op Modern Warfare - ontwikkeld door Infinity Ward. Die studio neemt ook de hoofdontwikkeling van de nieuwe Warzone op zich. Beide games worden op een nieuwe engine gebouwd.

Het is niet precies bekend in wat voor vorm de nieuwe Warzone gegoten wordt - het zou een direct vervolg kunnen zijn, maar het is ook mogelijk dat het onderdeel wordt van het huidige Warzone of die game compleet vervangt. Wel wordt geschreven dat het gaat om een "gigantische evolutie van battle royale met een compleet nieuw speelveld en een nieuwe sandbox-modus".

Overigens gaven ontwikkelaars van het huidige Warzone toe dat ze "het verknalt hebben", aldus een verslag van Charlie Intel. Tijdens een gesprek met de pers en contentmakers gaven Activision-gameregisseur Josh Bridge, Infinity Ward-studiohoofd Pat Kelly en Raven Software's Eric Biesmann dat toe. De ontwikkelaars zouden niet blij zijn met de huidige staat van Warzone en dat in de loop van dit jaar willen goedmaken, zoals ook te lezen valt in bovengenoemde community update.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe trailer Sonic the Hedgehog 2-film uitgebracht Hoogtepunten: Een nieuwe Mario Strikers-game, 48 tracks voor Mario Kart en een nieuwe Assassin's Creed
0

Reacties op: Vervolg op Modern Warfare en nieuwe Warzone-ervaring in de maak

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.