Vervolg op Joe Danger aangekondigd | Gamer.nl

Vervolg op Joe Danger aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hello Games komt tijdens de gamescom volgende week met een officiële onthulling. Voor welke platformen Joe Danger: The Move verschijnt, zal dan waarschijnlijk ook bekend worden gemaakt, mogelijk samen met een releaseperiode. De baas van de studio, Sean Murray, hoopt met het vervolg een groter publiek dan enkel dat van het PlayStation Network te bereiken. "Hopelijk kunnen we ook andere versies/platforms laten zien op gamescom", zo stelt hij. 

In Joe Danger: The Movie is Joe inmiddels beroemd geworden en begint hij net zijn carrière als stuntman in Hollywood-films. "Stel je alle films die je vroeger leuk vond voor, zoals Labyrinth, Karate Kid en Robocop, en maak daar een vreemde montage van. Dat is zo'n beetje het script voor ons spel", aldus Murray. "Hoe ik het zie is dat we een game maken voor iedereen die wel eens de bioscoop uit liep en met zijn handen een pistool maakte of een vliegende schop probeerde."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou