Vervolg op Heavy Rain uitgesloten door ontwikkelaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik wil geen vervolg doen, want ik heb alles wat ik wil zeggen over deze personages en het verhaal al gezegd [in Heavy Rain]", aldus de ontwikkelaar. Eerder wist Cage nog niet zeker of er een vervolg zou komen op de game.

Downloadbare content

Ondanks het feit dat er geen vervolg komt, liet Sony onlangs weten dat er wel downloadbare content voor Heavy Rain verschijnt. "De game vertelt een compleet verhaal, er mist niets", constateert Cage. "De downloadbare content beschrijft het leven van de personages voordat het verhaal in de game begint. Wat is er allemaal met hen gebeurd?"Heavy Rain laat spelers met vier verschillende personages spelen die samen deel uitmaken van een groter verhaal. De game wordt bestuurd door op het juiste moment knoppen die op het beeld verschijnen in te drukken. Spelers kunnen zelf invloed uitoefenen op het verhaal door bewust bepaalde knoppen niet in te drukken of interactie te hebben met bepaalde objecten. De game is vanaf 24 februari exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 3.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou