Nieuws
Rift of the Necrodancer

Vervolg op en dlc voor Crypt of the Necrodancer aangekondigd

Dlc voor Rift of the Necrodancer is nu verkrijgbaar op Steam

Geschreven door Michel Musters op
Rift of the Necrodancer, een vervolg op Crypt of the Necrodancer, is afgelopen nacht onthuld. Ook is er een uitbreiding voor Crypt of the Necrodancer uitgebracht.

Ontwikkelaar Brace Yourself Games toonde vooralsnog alleen een logo van het vervolg. Het spel wordt omschreven als een "nieuwe, standalone ritmegame in het Necrodancer-universum". Meer details, zoals een releasedatum, zijn er vooralsnog niet, maar moeten in de toekomst volgen.

Daarnaast is ook een uitbreiding op Crypt of the Necrodancer onthuld, genaamd Synchrony. Deze uitbreiding is nu al via Steam Early Access beschikbaar en voegt onder andere nieuwe personages en vijanden, online multiplayer, een Versus-modus en mod-ondersteuning toe. Een uitgebreide beschrijving van alle toevoegingen is via de patch notes te lezen.

Het is de bedoeling dat de dlc eind dit jaar of in de eerste helft van 2023 uit Early Access gaat. Tot 11 augustus kan de uitbreiding met korting gekocht worden voor 5,12 euro. Hieronder is een trailer voor de uitbreiding te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Kleinschalige alfatest voor Diablo 4 wordt nu gehouden' Capcom zendt dinsdag Monster Hunter Rise: Sunbreak-livestream uit
0

Reacties op: Vervolg op en dlc voor Crypt of the Necrodancer aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.