Vervolg op Dead Space via vacature aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de vacature zal de ontwikkelaar in de komende maanden beginnen aan het maken van het tweede deel en zijn de navigatie en gevechtmechanismen al aanwezig. "Dit voor volwa enen bedoelde vervolg zal een nieuwe standaard zetten voor actievolle, door het verhaal gedreven consolegames", zo leest de vacature.

Er gingen al langer geruchten over een mogelijk vervolg op Dead Space. De directeur van uitgever Electronic Arts, John Riccitiello, gaf ook al aan dat hij graag vervolgen zou zien op diverse nieuwe franchise van EA.

Wii

Dead Space: Extraction is vanaf deze week verkrijgbaar op de Nintendo Wii. De game ruilt de gameplay van het eerste deel in voor een door de game vooraf bepaald pad en eerstepersoonsaanzicht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou