'Vervolg op Call of Duty: Modern Warfare verschijnt volgend jaar'

'Vervolg op Call of Duty: Modern Warfare verschijnt volgend jaar'

Een vervolg op het in 2019 verschenen Call of Duty: Modern Warfare zou eind 2022 uitkomen.

Dat claimt de over het algemeen betrouwbare insider Tom Henderson te hebben vernomen. VGC meldt daarnaast dit ook te hebben vernomen van hun bronnen.

"Het lijkt er op dat Call of Duty: 2022 de codenaam Project Cortez draagt. Het is te verwachten dat het om een vervolg op Modern Warfare 2019 draait", zo meldt Henderson op Twitter.

Project Cortez verscheen eerder deze week op een lijst van GeForce Now-games die door een datamine naar buiten lekte. Nvidia liet weten dat de lijst met games, waarop ook spellen als Gears 6, een remaster van Half-Life 2 en God of War voor pc staan, inderdaad van hun afkomstig is, maar dat de games op de lijst geen indicatie bieden voor daadwerkelijke releases.

Volgens de bronnen van VGC moet het vervolg op Modern Warfare een campagne bevatten waarin Amerikaanse commando's strijden tegen Colombiaanse drugkartels. Dit is overigens ook de plot van de in 1994 verschenen film Clear and Present Danger, waarin de grote vijand een personage genaamd Colonel Félix Cortez is - hier is mogelijk de codenaam van het spel van afgeleid.

Het in 2019 uitgekomen Call of Duty: Modern Warfare is ontwikkeld door Infinity Ward, het vorig jaar verschenen Black Ops Cold War is gemaakt door Treyarch en Raven Software en het later dit jaar te verschijnen Call of Duty: Vanguard wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games. Het ligt dus in de lijn der verwachting dat het mogelijke vervolg op Modern Warfare weer door Infinity Ward wordt gemaakt.

Activision heeft vooralsnog de bovenstaande geruchten niet bevestigd. Het is waarschijnlijk dat dit pas volgend jaar gebeurd, aangezien het bedrijf zich dit jaar op Vanguard richt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk dan ook alleen voor de current gen met alle nieuwe mogelijkheden.

0
test

@TiRamySu Gaat niet gebeuren teveel x1 en ps4 gebruikers die geen next gen kunnen krijgen. Ga maar uit van 2023

0
test

@RIOdeMIO ben er idd bang voor

0
test

Was te verwachten maar vond mw2019 echt de slechtste cod aller tijden dus ga deze denk ik niet halen. Dan maar een jaartje langer met Cold War en hopelijk Vanguard.

0
test

@Real13 welke was het ook alweer met Conor McGregor die vond ik pas slecht.

0
test

@hulstpower volgens mij was dat Infinite Warfare

0
test

@hulstpower Infinite Warfare ja. Campaign was nog wel goed, misschien wel de beste CoD campaign op de PS4 en XB1, Zombies was ook wel aardig maar was vooral een kopie van wat Treyarch doet met Zombies. MP was inderdaad enorm ruk, iets waar een groot gedeelte van de CoD community het wel over eens is.

0

@Real13 dat vond ik juist de beste CoD sinds jaren. De frisse wind die de serie heel hard nodig had.

0
test

@Tinus Tussengas-1 Tja meningen verschillen natuurlijk. Ik vond de maps in die game echt verschrikkelijk en de meeste potjes waren een groot campfest waardoor ik MW echt haat. Vind Cold War juist een stuk beter.

0
test

@Tinus Tussengas-1 Echt alles was er kut aan omdat alles ontworpen was met de gedachte "hoe kunnen we slechte spelers en campers helpen?". Verreweg de slechtste Multiplayer, en dan doel ik op alle MP games en niet alleen CoD, die ik ooit heb gespeeld.

0

Aanbevolen voor jou