Vervolg op Bloodstained: Ritual of the Night in de maak

Vervolg op Bloodstained: Ritual of the Night in de maak

Er wordt gewerkt aan een vervolg op Bloodstained: Ritual of the Night.

Dat meldt Digital Bros., het moederbedrijf van uitgever 505 Games. Er zou een "tweede versie in ontwikkeling zijn", zo blijkt uit een financieel rapportage. Een 'tweede versie' is een rare manier om een vervolg aan te duiden, maar het bedrijf heeft deze term vaker gebruikt om een vervolg aan te kondigen. Meer informatie is er voor nu nog niet.

Bloodstained is de spirituele opvolger van de tweedimensionale Castlevania-games. Hoofdpersoon Miriam verandert langzaam in kristal als gevolg van een vloek. Ze doorkruist een kasteel vol demonen om iemand te vinden die de vloek ongedaan kan maken. De producent van Bloodstained, Koji Igarashi, was ook de producer van de Castlevania-reeks.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldig nieuws! Gisteren al 2 keer goed nieuws maar dit is nog beter!

0
test

Dit is game is geweldig. Een van de beste games die ik de laatste tijd gespeeld heb 🥳🥳. Met veel plezier 2x doorgespeeld met alle extra’s. Dit zal vrees ik weer een preorder worden zodra het kan 😁😁

0
test

@Jumpman De gratis classic mode is ook tof alleen kom ik op een gegeven moment niet verder. Er zit geen dubbelsprong in maar een backflip en dat nekt me.

0

Aanbevolen voor jou