'Vervolg op 1-2-Switch wordt bij interne tests verschrikkelijk ontvangen'

'Vervolg op 1-2-Switch wordt bij interne tests verschrikkelijk ontvangen'

Nintendo zou een vervolg op partygame 1-2-Switch in ontwikkeling hebben die bij een interne test van het bedrijf "verschrikkelijk" werd ontvangen.

Dat claimt Fanbyte-schrijver Imran Khan van meerdere bronnen te hebben vernomen. Begin dit jaar gingen er al geruchten over een mogelijk vervolg op de game die tegelijk met de Switch uitkwam.

Volgens Khan zou Nintendo inspiratie hebben getrokken uit de Jackbox Party Pack-games voor een vervolg. Meerdere spelers - soms wel honderd - zouden in het vervolg op 1-2-Switch samen kunnen spelen via hun smartphone in een soort virtueel speelprogramma met minigames.

Bij interne tests met focusgroepen, vooral bestaande uit families met kinderen, zou de tendens echter zeer negatief zijn. Beschrijvingen als "saai" en "langdradig" zouden worden gebruikt. Werknemers van het bedrijf zouden hun bazen dan ook hebben afgeraden het spel uit te brengen, omdat dat het imago van Nintendo zou kunnen schaden.

Khan meldt dat zijn bronnen niet duidelijk zijn over wat de toekomst van het vervolg is, al zou het onwaarschijnlijk zijn dat Nintendo het helemaal niet uitbrengt. Hoe dan ook is het vervolg op 1-2-Switch vooralsnog niet officieel aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Niet mijn soort game(s). Maak er gewoon een Free 2 Play smartphone game van en laat de developers lekker aan andere games werken.

0

Aanbevolen voor jou