Er was eens een gamecompany die begon aan toptitels zoals Daikatana en Deus Ex, maar na verloop van tijd bleek één van de games niet aan de eisen van de pers te voldoen. Na het uitbrengen van Anachronox zou de pest zich pas echt beginnen te verspeiden, de in Dallas gevestigde afdeling zou sluiten en ook in Austin liep niet alles op rolletjes.

Eerder deze week brachten we al het nieuws dat John Romero een nieuwe domeinnaam geregisteerd had, met het oog op een nieuw bedrijf. Vandaag komt Evil Avater met het bericht dat ION Storm begonnen is het met ontslaan van medewerkers.All good things... My favorite anonymouse sources are sending along word that Ion Storm Dallas has started the process of laying off employees.

Best of luck to everyone at Ion Storm Dallas in finding new work. It just sucks to be laid off. Blech! I hope you all find new work A.S.A.F.P. so you can get back to the business of making games!Lullig voor de personen die zo hard gewerkt hebben aan de games, persoonlijk denk ik niet dat het lang duurt voordat ze wat nieuws hebben, maar het blijft natuurlijk een drama.