'Vervolg Batman: Arkham City is next-gen prequel' | Gamer.nl

'Vervolg Batman: Arkham City is next-gen prequel' | Gamer.nl

The King of Monsters. Die titel verdien je niet zomaar. Die titel krijg je als je daadwerkelijk de koning van de monsters bent, als je van het kaliber Godzilla (Gojira voor intimi) bent. We waren graag wat ouder geweest om zo met knikkende knieën voor een tv te kijken naar de originele Godzilla uit 1954. Toen was een man in een pak die op miniatuurhuisjes stampte nog voldoende om je de stuipen op het lijf te jagen. Anno 2015 is Godzilla meer een culticoon dan daadwerkelijk een angstaanjagend monster. Toch heeft de koning nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht, waardoor we toch graag weer heel Japan aan gort trappen in de nieuwste Godzilla-game.

Het verhaal van de game speelt zich af voor dat van Batman: Arkham Asylum en Arkham City en draait om Batmans eerste ontmoeting met de Joker. Batman richt in het spel samen met onder andere Wonder Woman, Superman en Green Lantern de Justice League of America op.

Volgens Variety wil uitgever Warner Bros. met deze game de Justice League of America meer bekendheid geven alvorens een film te maken die om deze groep superhelden draait. De uitgever hoopt in 2015 met een Justice League-film het succes van The Avengers te kunnen evenaren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou