De PC en Xbox versie van Grand Theft Auto: San Andreas, hebben een vertraging van een aantal maanden opgelopen. Het spel zou op deze platformen oorspronkelijk in juni van dit jaar verschijnen, maar uitgever Take 2 heeft dit bijgesteld tot ergens in het derde kwartaal van 2005. Dit betekent dus dat we het spel tussen juni en september kunnen verwachten. In diezelfde periode zal ook een Grand Theft Auto spel voor de PSP verschijnen.

Verder wist Take 2 vandaag opnieuwe de releasedatum van Midnight Club 3: DUB Edition voor april te bevestigen. Het op de gelijknamige film gebaseerde The Warriors verschijnt in het vierde kwartaal en Charlie and the Chocolate Factory, gebaseerd op de film met regie van Tim Burton en in de hoofdrol Johnny Depp, komt in het derde kwartaal.

Komend kwartaal hoeven we wat Take 2 betreft niet geheel droog te staan, want ondanks het gemis van GTA: San Andreas op PC en Xbox, mogen we Close Combat: First to Fight en Stronghold 2 verwelkomen.Update Door het mengelmoesje aan kalenderdata en fiscale data in het persbericht van Take Two, is enige verwarring ontstaan. Zoals het er nu naar uit ziet zal Grand Theft Auto: San Andreas nog gewoon in het tweede kalenderkwartaal verschijnen en wel op de oorspronkelijk geplande datum in juni.