Versie 1.0 van Valorant voegt personage, map en modus toe

Versie 1.0 van Valorant voegt personage, map en modus toe

Valorant is vandaag officieel uitgekomen en daarbij is ook de nieuwste versie van de game (1.0) live gegaan. De nieuwe versie voegt een aantal nieuwe dingen aan Valorant toe.

In de 1.0-versie van de nieuwe first-person shooter van Riot Games is onder andere een nieuw speelbaar personage aan Valorant toegevoegd: de Mexicaanse agente Reyna. Het bijzondere aan Reyna is dat haar vaardigheden pas beschikbaar worden als ze genoeg kills behaalt. Haalt Reyna die niet, dan is ze vrijwel nutteloos in de game. Dat legde een ontwikkelaar van Valorant uit op Twitter.

Verder is er in de nieuwe versie ook een nieuwe gamemodus aan Valorant toegevoegd. Het gaat om ‘Spike Rush’, een modus waar potjes korter zijn dan normaal. Riot Games heeft ook een nieuwe map uitgebracht. In de map Ascent kunnen vaardigheden van de agenten veel vaker gebruikt worden. Deze map is ideaal om te oefenen met de verschillende vaardigheden van alle personages.

Voor de rest heeft Riot Games een aantal kleine aanpassingen gedaan, zoals het iets sterker of zwakker maken van een aantal personages. Alle veranderingen zijn hier in de patch notes van de nieuwe versie te bekijken.

Valorant is nu uit op de pc. Lees hier over onze ervaringen met de bèta.

valorant
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja heel leuk, geen Ultra wide support maar wel 240hz/FPS support. Laat me niet lachen #UW Racisme

0

Met of zonder extra anti cheat rootkit?

0

Aanbevolen voor jou