Naast een gewone editie, verschijnen er een Limited Edition en een extra uitgebreide Hero Edition. Van de Limited Edition zijn twee varianten te vinden; een 'goede' en een 'slechte'. Het enige verschil tussen deze edities is de 3D-cover. De ‘goede’ editie toont hoofdrolspeler Cole met een neutrale blik en een blauwe vuurbal in zijn handen. Op de ‘slechte’ editie is de vuurbal rood en kijkt Cole boos. Verder bevat de Limited Edition een code voor het kostuum van Cole uit het eerste deel en twee speciale wapens; de Electrocution Grenade en de Golden Amp.

De Hero Edition werd eerder al per ongeluk onthuld door Amazon.com, en is nu officieel onthuld. Dit pakket bevat de Limited Edition, met daarnaast een beeldje van Cole, een comic, de soundtrack, een aantal in-game extra’s en een replica van de rugzak die Cole in inFamous 2 op zijn rug draagt.

inFamous 2

In inFamous 2 bepalen spelers zelf of Cole MacGrath een superheld, of anti-held wordt. Door middel van morele keuzes kunnen ze het verloop van het verhaal bepalen. In dit tweede deel reist Cole af naar New Marais om daar de strijd aan te gaan met een nieuwe vijand die bekend staat al 'The Beast'.