Verschillende versies inFamous 2 onthuld | Gamer.nl

Verschillende versies inFamous 2 onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast een gewone editie, verschijnen er een Limited Edition en een extra uitgebreide Hero Edition. Van de Limited Edition zijn twee varianten te vinden; een 'goede' en een 'slechte'. Het enige verschil tu en deze edities is de 3D-cover. De ‘goede’ editie toont hoofdrolspeler Cole met een neutrale blik en een blauwe vuurbal in zijn handen. Op de ‘slechte’ editie is de vuurbal rood en kijkt Cole boos. Verder bevat de Limited Edition een code voor het kostuum van Cole uit het eerste deel en twee speciale wapens; de Electrocution Grenade en de Golden Amp.

De Hero Edition werd eerder al per ongeluk onthuld door Amazon.com, en is nu officieel onthuld. Dit pakket bevat de Limited Edition, met daarnaast een beeldje van Cole, een comic, de soundtrack, een aantal in-game extra’s en een replica van de rugzak die Cole in inFamous 2 op zijn rug draagt.

inFamous 2

In inFamous 2 bepalen spelers zelf of Cole MacGrath een superheld, of anti-held wordt. Door middel van morele keuzes kunnen ze het verloop van het verhaal bepalen. In dit tweede deel reist Cole af naar New Marais om daar de strijd aan te gaan met een nieuwe vijand die bekend staat al 'The Beast'.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou