Verschillende Stardew Valley-mods vernieuwd

Verschillende Stardew Valley-mods vernieuwd

Naast de update van de basisgame van Stardew Valley, zijn ook een aantal mods bijgewerkt.

In december ontving Stardew Valley een langverwachte update. Deze update introduceerde eenstrandboerderij en de mogelijkheid om de game met zijn tweeën te spelen in splitscreen. Wat echter nog niet bij iedereen bekend is, is dat ook een flink aantal mods op de schop zijn genomen.

OntwikkelaarEric “ConcernedApe” Barone laat weten dat hij bekende modders eerder toegang heeft gegeven tot de 1.5 update zodat ze hun mods konden bijwerken. Een van de bijgewerkte mods is die van gebruiker SVE, genaamdStardew Valley Expanded. De modder geeft aan dat zijn map compleet vernieuwd is en dat er gebruik wordt gemaakt van een andere lay-out.

Verder zijn er een aantal geheime personages aan de game toegevoegd, zoals een avonturier genaamd Lance. De 1.5 update bevat dus naast een hoop nieuwe geheimen in de end-game, ook een hoop nieuwe geheimen in bestaande mods.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Stardew Valley 1.5 is best wel episch, het spel is bijna verdubbeld in content en bestaande content heeft end-game toevoegingen gekregen door de mogelijkheid om een hardmode te activeren. Echt super.

0
test

Echt een top game in z’n gerne. Volledig in opgegaan.

0

Aanbevolen voor jou