De consument kan een bundel kopen met de keuze uit Uncharted 2: Among Thieves, Tekken 6, Assassin's Creed 2, Ratchet & Clank: A Crack in Time of een PlayStation Network-pakket met daarin Burnout Paradise, WipEout HD, Crash Commando, Flower, Trash Panic. De bundels moeten in de loop van oktober in de winkels opduiken. Een prijs voor deze bundels is nog niet bekendgemaakt.

Geruchten

Met deze aankondiging worden eerdere geruchten van een PS3 Slim met grotere harde schijf bevestigd. Los is de spelcomputer alleen beschikbaar met 120 gigabyte hardeschijfruimte. Microsoft heeft voor een vergelijkbare strategie gekozen met de Xbox 360 Elite. Van deze spelcomputer werd ook onlangs bekend dat de harde schijf van 250 gigabyte alleen in een aantal bundels geleverd wordt.

Final Fantasy-bundel

Voor Japan is er een speciale Final Fantasy XIII-bundel aangekondigd op de Tokyo Game Show. Deze heeft ook een grotere harde schijf, het spel, en een speciale witte PS3 Slim met Final Fantasy-opdruk. Vanaf 17 december kunnen Japanse consumenten deze bundel kopen voor 41.600 yen, omgerekend ongeveer 310 euro.