Verschillende evenementen aangekondigd voor Pokémon GO

Verschillende evenementen aangekondigd voor Pokémon GO

Er zijn verschillende evenementen aangekondigd voor de mobile-game Pokémon GO. Het gaat om acht verschillende evenementen die in februari plaatsvinden.

De evenementen werden aangekondigd op de officiële website van Pokémon GO. Het eerste evenement is een Special Research-missie, waarin je de legendarische Pokémon Shadow Raiku bevrijdt van de Team Rocket leider Giovanni. Ook is vanaf februari de pokémon Woobat in Pokémon GO te vinden en krijg je extra candies als je er eentje vangt deze maand.

Ook verschijnt de legendarische pokémon Tornadus vanaf morgen vaker als een five star raid battle in de game. Verder komt er van 7 tot 10 februari een Sinnoh-regio-evenement, waarin pokémon uit de vierde generatie vaker in Pokémon GO te vinden zijn. Daarnaast vinden er ook verschillende evenementen plaats die in het teken staan van Valentijnsdag en het Chinese nieuwjaar.

pokemon go

Als laatste gaat ontwikkelaar Niantic experimenteren met twee nieuwe evenementen; Pokémon Spotlight Hour en Mystery Bonus Hour. In Pokémon Spotlight Hour komt er morgen één nieuwe pokémon in de spotlight te staan, die tussen zes en zeven uur ’s avonds vaker in de game voorkomt. Welke pokémon dat is wil Niantic nog niet onthullen.

Op 6 februari gaat Mystery Bonus Hour live. In Mystery Bonus Hour kan je ook tussen zes en zeven uur een geheime bonus ontvangen. Wat die bonus is, is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou