In September van dit jaar zal Ignition Entertainment het door het Franse Asobo Studio ontwikkelde SuperFarm uit gaan geven. Met deze beat 'm up, waarin een aantal boerderijdieren het uitvechten in een interactieve arena, hoopt men de prijs 'meest geschifte verhaal ooit in een computergame' binnen te halen.

Want waar draait het allemaal om in SuperFarm? Wel, het gaat over een boerderij waar het leven z'n gangetje ging. Alle mannelijke boerderijdieren verveelden zich elke dag stierlijk en waren de wanhoop nabij. Tot daar ineens de vrouwelijke kalkoen Pamela, voorzien van grote borsten en charmante uitstraling, ten tonele kwam.

Pamela wist meteen het hart van elk mannelijk boerderijdier op hol te brengen. Maar op een dag moest ze helaas worden afgevoerd naar de vleesfabriek, want mensen geilen niet op kalkoenen maar vinden deze wel erg lekker om op te eten. Doch de dieren van de boerderij willen dit voorkomen en doen allemaal hun best om Pamela te redden en haar hart te veroveren. Er moet dus gevochten worden om te zien wie de sterkste is!

SuperFarm zal aanvankelijk enkel op de PS2 verschijnen en zal plezier voor een tot vier spelers bieden met de multiplayermode. Er staan zestien locaties voor je klaar, tien verschillende dieren om de controle over te nemen en de mogelijkheid om in teams te vechten. Daarnaast is het spel doorspekt met hilarische CGI-filmpjes. Meer plaatjes en informatie op deze product page.