Nieuws
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Website van Xenoblade Chronicles-maker vernieuwd

Fans hopen dat nieuwe game binnenkort wordt aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
De website van Monolith Soft, de ontwikkelaar van de Xenoblade Chronicles-games, is vernieuwd. Fans hopen dat dit betekent dat er binnenkort een nieuwe game wordt aangekondigd.

De Japanse website heeft een compleet nieuw ontwerp gekregen. Daarbij zijn alle nieuwsberichten die tussen 2017 en afgelopen jaar zijn verschenen weggehaald. Er staan nog maar vier nieuwsberichten op de site.

Fans op Reddit zijn aan het speculeren geslagen en verwachten dat de vernieuwde website een voorbode is voor een aankomende onthulling van een nieuwe game van de studio. Ook speculeren ze dat binnenkort misschien wel de releasedatum van het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt aangekondigd, aangezien Monolith ook heeft gewerkt aan het origineel en diens aankomende vervolg.

Vooralsnog is niet officieel aangekondigd aan wat voor game Monilith Soft op dit moment werkt. Componist Yasunori Mitsuda gaf eerder al aan dat hij aan een nieuwe game werkt die mogelijk in februari wordt onthuld. Vorig jaar zond Nintendo in februari een Nintendo Direct uit waarin de releases voor de rest van het jaar werden doorgenomen - fans hopen dat Nintendo dat deze maand wederom doet.

Monolith Soft

Dit artikel delen:

Lees meer

Puzzle Quest 3 komt op 1 maart uit Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker dan ooit
0

Reacties op: Website van Xenoblade Chronicles-maker vernieuwd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.