Vernieuwde PlayStation Plus komt op 22 juni in Europa uit

Vernieuwde PlayStation Plus komt op 22 juni in Europa uit

Op 22 juni wordt het vernieuwde PlayStation Plus in Europa uitgebracht.

Dat valt op PlayStation Blog te lezen. Overigens wordt in andere regio de vernieuwde service al eerder uitgebracht. In Azië komt het op 23 mei uit, in Japan op 1 juni en in de Verenigde Staten op 13 juni.

Het vernieuwde PlayStation Plus kent drie verschillende abonnementsvormen. Essential (8,99 euro per maand) is min of meer PlayStation Plus zoals het nu is en geeft toegang tot online gaming en een paar gratis games per maand. Met Extra (13,99 euro per maand) ontvangt men daarbovenop zo'n vierhonderd PS4- en PS5-games, al zullen nieuwe PlayStation-exclusives daar niet meteen voor verschijnen. Premium (16,99 euro per maand) tot slot moet daarbovenop meer dan driehonderd klassieke PlayStation-spellen bevatten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Benieuwd wat voor games er in zitten wel jammer dat europa als laaste komt, terwijl europa dacht ik toch hun grooste markt is waar ze echt dominant zijn beloon die fans dan eens met content als eerste.

0

@hulstpower in Azie zijn ze ook heel erg dominant misschien wel meer dan in Europa

0
test

@Roy36NL dat valt wel mee hoor, china en korea zijn pc gamers, en welke landen heb je verder nog dan waar veel verkocht heeft, ps4 verkopen vielen tegen in japan in vergelijking met de switch. Keek even naar oud rapport en daar is amerika grooste maar tel je europa bij elkaar was dat al groter dan us.

0
test

@hulstpower Daarom zijn we juist als laatste, waar je weinig concurrentie hebt hoef je niet je best te doen.

0
test

@poklaan zo kan je het ook zien ja, maar beloon je grote markt eerst waar dit misschien ook wel meer aanslaat. Ik vind het gewoon jammer dat het na al die jaren nog steeds Europa laast is.

0
test

En als je in verleden alleen Now had mag je nu 14 euro P. maand dokken, terwijl je ze voorheen voor 42 voor een jaar had. En zo naait Sony je droog verder.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Liquidshake Hoor dit zo vaak op twitter, zijn voornamelijk fanboys.

0
test

@DarkraverX Big facts

0

Aanbevolen voor jou