Nieuws

'Vernieuwde Marvel's Midnight Suns wordt in juni onthuld'

Game werd eerder al uitgesteld naar tweede helft van dit jaar

Geschreven door Michel Musters op
Marvel's Midnight Suns zou op de schop zijn genomen. De vernieuwde game zou ergens in juni opnieuw worden onthuld.

Dat claimt journalist Tom Henderson te hebben vernomen. Het spel stond oorspronkelijk voor een release in maart dit jaar gepland, maar werd eind vorig jaar uitgesteld naar de tweede helft van dit jaar om er "de best mogelijke game van te maken". Henderson zou echter hebben vernomen dat de extra tijd is gebruikt om het spel behoorlijk om te gooien, al is niet duidelijk op wat voor manier.

Een nieuwe blik op Midnight Suns in juni is in ieder geval mogelijk. In juni worden diverse presentaties gehouden om het gemis van E3 op te vangen. Zo wordt op 9 juni de Kick Off Live-show van Summer Game Fest gehouden en volgt op 12 juni de Xbox & Bethesda Game Showcase.

Marvel's Midnight Suns is een tactische rpg in het Marvel-universum, waarbij spelers zelf het personage The Hunter samenstellen en kennismaken met bekende helden als Captain America, Blade en Ghost Rider. Het concept van de game is gebaseerd op de Midnight Sons-comic-reeks uit de jaren 90, waarin bovennatuurlijke helden samenkomen. Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, de studio achter de moderne Xcom-games. Ook in Midnight Suns voeren spelers tactische gevechten, al moet er meer focus liggen op relaties tussen personages.

Midnight Suns komt op een nog onbekende datum uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hazard Zone in Battlefield 2042 krijgt geen nieuwe content meer Sniper Elite 5 laat spelers ook stealth gebruiken
1

Reacties op: 'Vernieuwde Marvel's Midnight Suns wordt in juni onthuld'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    -JK-

    • 25 mei 2022 10:20
    Ik vraag me af waar het verhaal over gaat.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.