Bij Atari heeft men een geweldig talent ontwikkeld, die hen in staat stelt ook mindere producten zonder problemen als warme broodjes over de toonbank te laten gaan. Zo bestormt het tegenvallende Driv3r momenteel de verkooplijsten, was Enter the Matrix een monsterhit en tegelijkertijd een draak van een game en wist zelfs Terminator 3: Rise/War of the Machines, dat zelfs het ritueel bij de verbranding niet waardig is, behoorlijk wat exemplaren te verkopen.

En omdat de consument, zo denkt men bij Atari, niet door heeft dat een spel van erbarmelijke kwaliteit is, zal men het bij zowel The Matrix als Terminator niet laten bij één enkele game. Van Terminator verschijnt binnenkort namelijk een nieuwe game waarin je wederom die vervelende John Connor zal moeten beschermen. Dit keer staan er 15 voertuigen tot je beschikking en zal de strijd zowel in het heden als in de toekomst plaatsvinden.

Hopelijk worden we bij deze game wel blij, wanneer "I'll be back" door de speakers galmt. Want het vorige deel was niet bepaald, voor herhaling vatbaar.