De nieuwe Battlefield ligt nu een maandje of wat in de winkel. Dit betekent dat de mensen bij ontwikkelaar DICE een beetje rust aan hun hoofd hebben. Natuurlijk gaan de alledaagse werkzaamheden door, maar er is nu ook tijd voor plezier. Daarom organiseert EA, uitgever van de Battlefield reeks, een online competitie waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk mensen van DICE naar de eeuwige jachtvelden te helpen.

Het doel is het verzamelen van zoveel mogelijk verschillende dogtags van de DICE-medewerkers. Deze actie is gisteren begonnen en loopt nog tot 17 december. De persoon die de meeste dogtags heeft verzameld, zal in het zonnetje gezet wordenop de site van EA. De screenshots waarin duidelijk is hoe erg je de ontwikkelaars van Battlefield vernederd hebt, kunnen gestuurd worden naar dogtags@dice.se. De desbetreffende personen zullen zowel op Amerikaanse als Europese servers te vinden zijn.

Hieronder staat de volledige lijst van spelers waarvan je de dogtags mag verzamelen:

Generalsnus Wasser Wilh3lm CantKnifeThis Benny.Blanco TicketEater Thxu4betap1y Beard.Papa Powerline Pirelli Cmd* MisterPeanut DAN1EL Fenghus Demize99 LexLuther HumanSee Pe3ak Ninjaneer CHUTotoro Cookie.monster MayDei Protagonist

Ohja, team-kills tellen niet, dus je bent gewaarschuwd.