Vandaag is de game met misschien wel de meest ongeïnspireerde naam ooit aangekondigd: Operation: Vietnam. Dit spel is een first-person shooter die verrassend genoeg voor de DS in ontwikkeling is. In de game speel je als Amerikaanse soldaat tijdens de Vietnamoorlog. Je helikopter crasht in de jungle en jij moet samen met je squad naar veilig gebied zien te vluchten. Ondertussen moet je aanvallen afslaan en onderdrukte burgers bevrijden.

Operation: Vietnam wordt een typische arcade run-and-gun shooter, een squad-based welteverstaan. Het touchscreen gebruik je om bevelen te geven, je inventaris te bekijken, het te besturen squad lid selecteren en je kaart te bekijken. Op je weg zul je soldaten, tanks, turrets en barakken tegenkomen. Je eigen squad maakt gebruik van lange-afstandsgeweren, automatische geweren, granaatwerpers en meer. Bovendien staan rookgranaten en fragmentatiegranaten tot je beschikking.

Operation: Vietnam wordt uitgegeven door Majesco en ontwikkeld door Coyote Development. Deze ontwikkelaar is verantwoordelijk voor enkele minder geslaagde games, zoals de PS2-versie van Die Hard Vendetta en de Xbox-port van Vietcong: Purple Haze. Het heeft echter ook het betere I-Ninja voor de GameCube ontwikkeld en meegeholpen aan het legendarische Hidden & Dangerous.