''Vermoord 1000 kinderen'' achievement in Fairytale Fights | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dat heeft Playlogic producer Poria Torkan in een gesprek met UGO toegegeven. Door de oproer die nu ontstaan is wordt er echter getwijfeld of de achievement in de uiteindelijke versie zal zitten.

Playlogic heeft uit voorzorg de game al in Duitslandlaten zien, omdat het land op het punt staat een wet aan te nemen tegengewelddadige games. Volgens Torkan vonden de Duitsers het spel ''erggrappig'' maar werd de achievement toch als wat twijfelachtig ervaren.

Bloederige sprookjes

Fairytale Fights is een hack-en-slash game van Nederlandse bodem waarinspelers in de huid kruipen van een sprookjesfiguur en hun koninkrijkmoeten redden van de ondergang. Daarnaast kan het spel offline met vier personen gespeeld worden en is er een online multiplayermodus aanwezig.

Fairytale Fights ligt vanaf 23 oktober in de winkels voor Xbox 360en PlayStation 3. De PC-versie wordt in het begin van 2010verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou