Vermoedelijk alle personages Super Mario Party onthuld | Gamer.nl

Vermoedelijk alle personages Super Mario Party onthuld | Gamer.nl

In een video van GameXplain wordt uitgelicht dat vermoedelijk alle personages voor Super Mario Party onthuld zijn. In de gameplay-demo werden zestien personages getoond in een raster met nog vier personages die nog vrijgespeeld kunnen worden.

In het getoonde raster is te zien dat er nog vier personages vrij te spelen zijn in de nieuwe Switch-game. Echter in een later shot in dezelfde video staan er 20 personages opgesteld, waarvan vier nog niet in het vorige raster te zien waren. Hierdoor lijkt het erop dat dit het volledige raster aan speelbare personages is.

Eerder werd bekend dat het kiezen van een personage in Super Mario Party een strategische keuze kan zijn. In de nieuwe game wordt namelijk gebruik gemaakt van een speciale dobbelsteen die bij ieder personage anders is en andere resultaten kan opleveren.

Super Mario Party bevat de volgende personages (Toad en Toadette niet meegerekend): Mario, Luigi, Peach, Daisy, Rosalina, Wario, Waluigi, Bowser, Bowser Jr., Koopa, Goomba, Boo, Shy Guy, Hammer Bro, Monty Mole, en Yoshi. De vrij te spelen personages zijn; Donkey Kong, Diddy Kong, Pom Pom en Dry Bones.

Super Mario Party verschijnt op 5 oktober exclusief voor Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou