Sterspeler Ko Hyun claimt dat hij in maanden geen loon of prijzengeld heeft gekregen en nog  recht heeft op 23.000 dollar. Ook andere spelers en werknemers zijn nog niet betaald. Quantic Gaming roept eSports-fans op niet af te geven op de werknemers, omdat de meesten vrijwillig in dienst zijn en niet verantwoordelijk zijn voor de huidige situatie.

"Dit is natuurlijk schadelijk voor het Quantic Gaming-merk en we kijken op dit moment wat we kunnen doen", aldus Quantic's Joe Eastham. "Geef ook alsjeblieft niet de sponsors de schuld, want zij deden ook hun best in contact te komen met Simon en vonden de spelers net zo belangrijk als hun eigen investeringen. Simon's intenties zijn nooit duidelijk geweest maar hij had geweldige ideëen, waarvan de meesten, ondanks nauwkeurige planning overigens nooit werkelijkheid werden."

Het is niet bekend waar de 23-jarige Boudreault op dit moment is. Voordat hij verdween scheen hij last van zijn gezondheid te hebben en niet aan financiële aanvragen te kunnen voldoen, alvorens hij stopte met het reageren op e-mails en telefoontjes. Volgens Quantic Gaming verdween Boudreault echter wel vaker voor meedere weken en zien zij geen reden om te vermoeden dat het verdwijnen van Boudreault met zijn gezondheid te maken heeft.