Vermelding nieuwe Deathspank duikt op | Gamer.nl

Vermelding nieuwe Deathspank duikt op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De gamerscore van 200 suggereert dat het om een volledig nieuwe Xbox Live Arcade-titel gaat. Deze mogen namelijk maximaal 250 punten uitdelen, waarvan er 50 uitsluitend bedoeld zijn voor uitbreidingen. De lijst van Achievements onthult een aantal details over de mogelijke nieuwe titel. Zo zouden er 2 verschillende eindes in het spel zitten, zijn er 44 toiletten, 14 meer dan in de eerste DeathSpank, en kun je de kerstman vermoorden. 

Deathspank

De avonturen-RPG Deathspank kwam halverwege vorige maand uit voor Xbox Live en PlayStation Network. De game is gemaakt door Hothead Studios met de hulp van Ron Gilbert. Gilbert, bekend als ontwikkelaar van de point-and-click-adventures Maniac Mansion en Monkey Island, was verantwoordelijk voor de humoristische kant van het spel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou