Op de afbeelding staat een man, gehuld in een vergelijkbare outfit als de hoofdrolspelers van vorige Assassin's Creed-games, aangepast aan de kledingstijl van de 18e eeuw in de Verenigde Staten. Hij staat voor de Amerikaanse vlag ten tijde van de Amerikaanse Revolutie. Naar verwachting speelt de game zich af tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog, de oorlog die de kolonieën die later de Verenigde Staten zouden vormen tussen 1775 en 1783 voerden tegen Groot Brittanië.

In zijn handen heeft hij zowel een 18e eeuws vuurwapen als een tomahawk-bijl. Dat wapen werd gebruikt door de oorspronkelijke inwoners van de VS, de indianen. Zij vochten ook mee in de burgeroorlog, aan beide zijden. Op zijn rug draagt hij pijlen en een boog.

Rechtsonder op de foto staat de bovenkant van het Ubisoft-logo, de uitgever van Assassin's Creed. Kotaku heeft ook een foto ontvangen van de interne nieuwssectie van Best Buy. Hierop staat dat Assassin's Creed III op 5 maart wordt onthuld.

Update 10:50 - De vlag op de afbeelding is niet die van Amerika tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog, maar die van Amerika ten tijde van de Amerikaanse Revolutie. Nieuwtje is aangepast.