Verkoopautomaten komen naar Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Verkoopautomaten komen naar Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Er komen verkoopautomaten naar Fortnite: Battle Royale waarmee bouwmaterialen ingewisseld kunnen worden voor extra wapens of healables.

Dat heeft Epic Games in het update-menu van de Battle Royale-modus, dat bij het opstarten te zien is, aangekondigd. Afgelopen week kwamen spelers achter een glitch waarbij de verkoopautomaten voor het eerst aan het licht kwamen. Door een glitch wordt de speler uit de spelmodus gegooid, waardoor hij/zij onder een rots nabij Loot Lake terecht komt. Hier is een verkoopautomaat te zien waarbij de speler 250 hout kan inwi elen voor een Minigun.

Nu is de verkoopautomaat dus officieel aangekondigd door de ontwikkelaar. In het update-menu geeft Epic als omschrijving voor de Vending Machine; "Binnenkort. Ruil je extra materialen in voor extra gear!" De nieuwe machine wordt waarschijnlijk met de aankomende 3.5.0-update naar de Battle Royale-modus van Fortnite gebracht. Afgelopen week bracht de 3.4.0-update nog een nieuw soort raketwerper naar de spelmodus. Met deze Guided Mi ile kunnen spelers zelf voor achttien seconden de controle nemen over de afgeschoten raket en deze zelf besturen.

Naast het onderstaande in-game bericht heeft Epic Games nog niks aangekondigd over de verkoopautomaten.

Media has no description

Naast het nieuws over de opkomende automaten heeft Fortnite ook Minecraft gepa eerd in meest bekeken game op YouTube in een maand. In de maanden januari en februari is het totale aantal views voor alle content die te maken heeft met Fortnite gestegen met maar liefst 151%.

De piek voor meest bekeken gamevideo's in een maand was een jaar geleden voor Minecraft, waarna het bergafwaarts ging voor de game. Het is dus nog maar de vraag of Fortnite dezelfde cijfers kan behalen als Minecraft.

Media has no description
*Blijf door middel van onze speciale **[Fortnite-pagina](https://gamer.nl/fortnite)** op de hoogte van alle nieuwtjes, tips en de wekelijkse uitdagingen.* %NEWLINE%
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou