Verkoop Judgment in Japan wordt hervat met nieuwe versie

Verkoop Judgment in Japan wordt hervat met nieuwe versie

De gestopte verkoop van Judgment in Japan wordt hervat met een aangepaste versie van het spel, welke ook naar het Westen komt. Ook zijn er een aantal nieuwe video's uitgebracht van het spel.

Sega heeft aangekondigd dat de verkoop van de Yakuza-spin-off Judgment wordt hervat met een nieuwe versie van het spel, genaamd de 'New Price Version'. De verkoop van Judgment, de jrp die in december vorig jaar uitkwam in Japan en deze zomer ook naar het Westen zou komen, werd in maart voorlopig stopgezet, nadat stemacteur Pierre Taki was gearresteerd voor vermeend cocaïnegebruik.

Het personage dat werd gespeeld door Taki in Judgment, Kyohei Hamura, is in de New Price-versie van het spel vervangen door een nieuwe stemacteur. Ook het model van Hamura is aangepast. Sega zegt dat Judgment, zoals oorspronkelijk stond gepland, op 25 juni wordt gelanceerd in het Westen. De vernieuwde Japanse versie is vanaf 18 juli verkrijgbaar.

Ryu ga Gotoku Studio heeft vandaag ook drie nieuwe video's uitgebracht van Judgment, die alle de naam 'Judge Eyes' hebben. In de trailers worden

Watch on YouTube

,

Watch on YouTube

en

Watch on YouTube

van het spel getoond.

Watch on YouTube

Meer weten over Judgment? Bekijk dan onze

Watch on YouTube

waarin we de game uitgebreid bespreken naar aanleiding van een vroege preview-sessie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb ook wel eens cocaïne gebruikt. Aardig wat amfetamine. Met name die laatste lekkah lekkah kende wel stellen. Hopelijk wordt ik nu niet van deze site verbannen. Het ligt inmiddels allemaal achter me.

0

Aanbevolen voor jou