Nieuws
Judgment

Verkoop Judgment in Japan wordt hervat met nieuwe versie

En aantal nieuwe video's uitgebracht

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De gestopte verkoop van Judgment in Japan wordt hervat met een aangepaste versie van het spel, welke ook naar het Westen komt. Ook zijn er een aantal nieuwe video's uitgebracht van het spel.

Sega heeft aangekondigd dat de verkoop van de Yakuza-spin-off Judgment wordt hervat met een nieuwe versie van het spel, genaamd de 'New Price Version'. De verkoop van Judgment, de jrp die in december vorig jaar uitkwam in Japan en deze zomer ook naar het Westen zou komen, werd in maart voorlopig stopgezet, nadat stemacteur Pierre Taki was gearresteerd voor vermeend cocaïnegebruik.

Het personage dat werd gespeeld door Taki in Judgment, Kyohei Hamura, is in de New Price-versie van het spel vervangen door een nieuwe stemacteur. Ook het model van Hamura is aangepast. Sega zegt dat Judgment, zoals oorspronkelijk stond gepland, op 25 juni wordt gelanceerd in het Westen. De vernieuwde Japanse versie is vanaf 18 juli verkrijgbaar.

Ryu ga Gotoku Studio heeft vandaag ook drie nieuwe video's uitgebracht van Judgment, die alle de naam 'Judge Eyes' hebben. In de trailers wordenhet verhaal, gameplay-beelden en de openingsfilm van het spel getoond.

Meer weten over Judgment? Bekijk dan onze Gameplay Update waarin we de game uitgebreid bespreken naar aanleiding van een vroege preview-sessie.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo haalt twee mobiele games offline in België Ruimtegame Outer Wilds lanceert eind deze maand
1

Reacties op: Verkoop Judgment in Japan wordt hervat met nieuwe versie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • HoloBrada

    • 21 mei 2019 21:29
    Ik heb ook wel eens cocaïne gebruikt. Aardig wat amfetamine. Met name die laatste lekkah lekkah kende wel stellen. Hopelijk wordt ik nu niet van deze site verbannen. Het ligt inmiddels allemaal achter me.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.