Microsoft heeft weer wat rook rondom Forza Motorsport 2 weggeblazen. Zo bevat de aankomende Xbox 360 racegame een Auction House plus allerlei extra's op het gebied van cijfergeilheid.

Het Auction House is niet één specifieke winkel, maar kan per gamer gecreëerd worden. Je kunt je eigen, totaal gepersonaliseerde wagen te koop aanbieden, waarna op een World of Warcraft-achtige manier geboden kan worden. Bepaal tevens de termijn van de veiling, het minimumaankoopbedrag en wacht af tot de gekste of meest welvarende gamer je scheurbak koopt.

Leuk aan het Auction House is dat auto's net als op de echte markt met een volledig set aan data geveild worden. Zo kun je het aantal kilometer dat ermee gereden is, het verbruikte geld aan reparaties, het aantal eigenaars dat de auto in bezit heeft gehad en het aantal races allemaal aflezen. Dit geeft je haast het gevoel een echte auto bij de lokale dealer te kopen.

Naast dit nieuws maakte men ook het gehele Europese wagenpark uit de game bekend. Bekijk de website ForzaMotorsport2.net voor de gehele lijst, waarin onder andere de merken Lotus, Audi, Jaguar, BMX en Volkswagen prijken.