Ubisoft heeft een ludieke actie op touw gezet ter promotie van King Kong, de game gebaseerd op de gelijknamige film van The Lord of the Rings regisseur Peter Jackson. De eerste vijftig als aap verklede klanten die zich donderdag 17 november vanaf 15:00 meldden bij de Free Record Shop aan de Kalverstraat in Amsterdam, krijgen een exemplaar van de game kado. Aan welke eisen je apen-outfit moet voldoen, wordt er door Ubisoft niet bij vermeld.

Ubisoft is alvast trots op de lovende reacties die King Kong kreeg op de PU Gameplay, waar de aanwezigen het spel konden uittesten. We verzinnen het niet zelf, maar de volgende reacties stuurde Ubisoft ons gisteren toe in een kort persbericht:"Heel goed" - Mark 22jr

"Erg vette game" - Hendric 14 jr

"Heel erg leuk" - Rik 13 jr

"Super cool" - Jelle 20 jr

"Heel gruwelijk" - Bart 21jr

"Heel mooi" - Frank 16jr

"Top game" - Roel 19jr

"Een echt oer-gevoel" - Rutger 17jrKing Kong ligt officiëel vanaf aanstaande donderdag in de winkel, maar op sommige plaatsen is het spel nu al te koop. Voor een paar euro hoef je in ieder geval niet in je apenpak naar Amsterdam af te reizen! Je zal er maar aan komen in je kostuum en erachter komen, dat Mark van 22, Hendric van 14, Rik van 13 en Jelle van 20, plus nog 46 anderen, je voor zijn geweest.