Verhaalmissies Black Ops 3 hoeven niet vrijgespeeld te worden | Gamer.nl

Verhaalmissies Black Ops 3 hoeven niet vrijgespeeld te worden | Gamer.nl

De verhaalmissies van Call of Duty: Black Ops 3 zijn direct bij de lancering allemaal te spelen. Spelers hoeven niet per se bij de eerste missie te beginnen, maar kunnen ook meteen de laatste missie als eerste spelen. Dat zegt Jason Blundell van Activision.

"Hierdoor hebben spelers de vrijheid om de content te spelen zoals ze willen", zegt Blundell tegen Eurogamer. Hij is verantwoordelijk voor de singleplayer en de zombie-modus van Black Ops 3. 

Overigens voorziet Blundell geen problemen met mensen die het einde van het verhaal verklappen: "Als je het einde ziet, zeg je 'ik wil dit beter begrijpen'. Als Netflix alle afleveringen van [tv-serie] House of Cards tegelijk uitbrengt, gaat iedereen dan meteen de laatste aflevering kijken? Natuurlijk kan dat. Maar het gaat om de opbouw, nietwaar?"

WikiLeaks
Het verhaal van Black Ops 3 speelt zich af in 2060 en gaat onder andere over de ethiek achter het mechanisch verbeteren van mensen. Deus Ex: Human Revolution had een vergelijkbaar thema. Black Ops 3 richt zich ook op grote datalekken, een verwijzing naar onder meer Edward Snowden en WikiLeaks.

Call of Duty: Black Ops 3 verschijnt 4 november op pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360. De last gen-versies van de first person shooter krijgen geen singleplayercampagne, maar alleen multiplayer. Wel bevatten deze versies een downloadcode voor de eerste Black Ops.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou